dinsdag 2 december 2014

15 november

Ga je lang wachten als je de sleutel in je bezit hebt?

Welnee! Dezelfde middag ben ik samen met de man en C. teruggegaan naar de tuin. Er moest natuurlijk wel even gekeurd worden of wij de juiste tuin hadden uitgezocht ;) Maar allebei waren ze het er toch wel over eens dat we de juiste keuze hadden gemaakt. We hebben ook even gekeken wat we verder nog nodig hadden voordat we konden starten. Welk gereedschap moet er mee, en zijn er nog dingen die meteen gehaald moeten worden? Daarna werd het al snel te donker (het was al zo'n mooie, grijze dag), dus hebben we niks meer gedaan verder.

Zondag zijn man en ik eerst naar de bouwmarkt gegaan om nog wat zeil te halen. Zo konden we in ieder geval onze spullen droog neerzetten. Daarna terug naar huis, de auto volgeladen met tuingereedschap en hop, naar onze tuin! Het miezerde aardig door, maar dat boeide niet. We konden eindelijk aan de slag ;)
We hebben veel onkruid en ander groen weggehaald aan de linker zijkant. Ook heeft A. de bomen gesnoeid. Na een uur of 2 waren we wel nat genoeg geregend... maar er is al veel werk verzet, dus we hebben een voldaan gevoel!

Zo was het
Heel wat kaler

Toekomstig composthoopje1 opmerking: